söndag 17 april 2011

Kolonihäng x 2!

Hej hej hallå kära bloggläsare! Hur mår ni idag? Jag mår fint! Har haft en god helg med massa kolonihäng, diverse musikuppträdanden och fint umgänge! I fredags var vi en sväng på Olivers och lyssnade till Edward and the hayriders! Det blev en ganska tidig kväll och på lördagmorgonen bar det av till Helsingborg med mamma & pappa till stugan där! Vi fixade och ordnade i trädgården, åt god mat och fikade! Hann även med besök på IKEA och i Magnarp/Vejbystrand hos familjen Berglund/Nilsson!

Väl tillbaka i Strawtown svirade vi om i rekordfart och sen skyndade vi iväg till Stadsbibliotekets 5års-kalas där Jonas & Frida skulle uppträda på Öppen scen! Senare spelade även Stefan Sundström! Mycket trevlig dag må jag säga! 

Idag har vi mest strosat omkring på vår egna lilla kolonilott. Vi har fixat med plattor, vänt upp jorden, krattat och fixat massor! Det börjar se riktigt bra ut nu! Jag är väldig nyfiken på vad som ska växa upp där.. Ingen av oss är nåe vidare på att artbestämma vad som växer.. så vi får helt enkelt vänta och se! Spännande!
Taggade för lite trädgårdsarbete!





Pappa bjuder på en spexig krattopose!



Hasselnötter! Numera planeterade på vår lott..

Här trivs vi!


Frida & Jonas!

Stefan Sundström

Plattläggning på lotten!

Flyttade och fixade med plattor och odlingslådorna!

Ny gång!

Här vare färgglatt!

Jag rensade i slänten!

Vända och kratta.. 



Bulle & kaffepaus!


Jonas leker arbetsledare och viktor sliter med plattorna..

Slut för idag! Nu blir det hemmagjord pizza framför TVn! KRAAAM!

2 kommentarer:

  1. Tur du inte stannade så länge i Vejbystrand. Förr var det en mycket vacker ort.
    http://vejbypartiet.blogg.se/

    SvaraRadera